Uitgebreide bibliotheek
dashboards en rapporten

Wij leveren een uitgebreide Power BI-set aan best practice KPI’s, dashboards en rapporten. Thema’s zijn curve-rapportages, trend-rapporten, financiële overzichten, procesmonitoring, portefeuillemonitoring, datakwaliteitsmonitoring en nog veel meer. U heeft volledig toegang tot alle beschikbare data over o.a. dossiers, acties, statussen, regelingen, kosten, facturen en inhoudingen. De mogelijkheden zijn letterlijk eindeloos.

Interactieve rapporten maken
op uw incassoprocessen

Maak adembenemende dashboards met interactieve gegevensvisualisaties. Vertel het verhaal van uw gegevens via een canvas met functionaliteit voor slepen en neerzetten en honderden moderne gegevensvisuals  Ontwerp uw rapport met hulpmiddelen voor thema’s, opmaak en lay-out.

Professioneel data-platform op
abonnementsbasis

Power BI voor Collections is ontwikkeld door Assensia en wordt geleverd inclusief een professioneel data-platform – op abonnementsbasis -. Dit heeft als groot voordeel dat uw analysten bezig kunnen zijn met analyseren. Assensia verzorgt de data koppelingen met uw systemen, vertaling van uw ruwe gegevens naar bruikbare inzichten, management van data kwaliteit en beheer van uw omgeving. De perfecte combinatie.

Aan de slag met Power BI voor Collections

Begin nu met het aansluiten van uw eigen incassosysteem creëer hiermee het beste inzicht in de hele incassoketen van uw bedrijf.

Power BI Dashboards

Inzicht in lopende incassovorderingen
Overzichtelijke incassodashboards
Inzicht in incassocurves

“Snel en flexibel”

Power BI voor Collections geeft ons op ieder moment inzicht in de lopende resultaten van onze incassoportefeuille op klantniveau. Daardoor kunnen we onze werkprocesssen nog efficiënter inrichten.

Deze bedrijven werken ook met Assensia

Deze bedrijven werken ook met Assensia