Onze visie

Assensia is in 2008 opgericht vanuit de overtuiging dat data een krachtige rol kan spelen binnen creditmanagement. Bedrijven die data benutten voor het verbeteren van hun prestaties helpen hun klanten beter.

Technologische ontwikkeling

Sinds 2008 is de technologische ontwikkeling op het gebied van data en analytics heel hard gegaan. Het is kinderspel geworden om adembenemende dashboards te ontwerpen, grote hoeveelheden data te verwerken maar ook is er steeds meer mogelijk geworden op het gebied van kunstmatige intelligentie. Al deze technologische ontwikkelingen maken het mogelijk om binnen Creditmanagement op ieder moment, altijd de juiste informatie te hebben over het verleden, heden en toekomst.

De ambitie is groot

De ambitie van het Assensia-team is altijd groot geweest. Ons doel is om creditmanagement zo optimaal mogelijk te laten presteren met behulp van Analytics & Data.

Een dream-team

Wij geloven erin dat het de mensen zijn die het verschil maken. Daarvoor heb je een team nodig dat op elkaar is ingespeeld en alle disciplines bezit. Een team dat zich zeer betrokken voelt door zelf besluiten te mogen nemen. “Wees een Ferrari” is ons motto. Wij werken sinds 2016 met Holacracy.

Waar de wereld heengaat

Assensia is onderdeel van Inc.Sight. Samen delen we in de visie dat je van data kunt leren: begrijpen wát er gebeurt binnen een organisatie, inzicht in wáárom dingen gebeuren en zicht op wat er gáát gebeuren.

Deze bedrijven werken ook met Assensia

Deze bedrijven werken ook met Assensia