GGN over Assensia

“GGN is creditmanager en verzorgt het gehele betaalproces voor klanten; van order to cash. Assensia hielp ons bij het vormgeven van onze BI-strategie. Ze ontsloten onze data, zodat we daar op allerlei niveaus gebruik van kunnen maken. Zo leverden ze een bijdrage aan het operationaliseren van onze strategie. Ze maakten de strategische doelen inzichtelijk, formuleerden hier KPI´s op en ontsloten de relevante informatie uit onze database. We hoeven niet meer op zoek naar informatie, het staat gewoon klaar. Dat levert een ongekende besparing op.”

“Dankzij deze aanpak kunnen we de organisatie op uniforme wijze sturen. Daarbij zorgt het datawarehouse voor de verbinding tussen de verschillende onderdelen en lagen in de organisatie. Iedereen binnen de organisatie krijgt zicht op de performance en stuurt binnen de eigen omgeving en werkzaamheden op dezelfde doelen.”

“De samenwerking verloopt zeer prettig. Assensia is een proactieve, flexibele club die 24×7 voor ons klaarstaat. Ze denken mee en af en toe leveren ze onverwacht meer dan je vraagt. Meer kun je niet wensen van een leverancier.”

John Nootenboom is CFO en lid van de Raad van Bestuur van GGN (www.ggn.nl)