Gedreven professionals met een passie voor complexe data

De wereld om ons heen verandert. Veel gerechtsdeurwaarders en incassobureaus slaan een nieuwe weg in. De ontwikkelingen in het huidige informatietijdperk gaan in een razend tempo. Assensia ontwikkelt oplossingen die u helpen beter te presteren. Wij hebben hiervoor de beste data-experts in huis én zijn ervaren in de branche.

Assensia heeft de beste data-experts in huis

Assensia is ontstaan vanuit de overtuiging dat data een krachtige rol kan spelen bij de bedrijfsvoering van gerechtsdeurwaarders en incassobureaus. Bedrijven die data benutten voor het verbeteren van hun prestaties helpen hun klanten beter. En wij helpen u met de techniek. U weet waar u heen wilt met uw bedrijf, wij weten hoe wij data kunnen omzetten in business analytics.

Specialist voor gerechtsdeurwaarders en incassobureaus

Assensia heeft de beste data-experts in huis. Snelle en pragmatische denkers met kennis van uw branche. Doordat onze mensen uit het werkveld komen, kennen zij de uitdagingen in de markt goed.

Assensia verbetert het voorspellend vermogen. Het resultaat? Een positief effect op uw rendement.

De gegevens die u dagelijks vastlegt bevatten een schat aan kennis. Op basis van uw data voorspellen onze producten en diensten betalingskansen, resultaten van portefeuilles en betaalgedrag van debiteuren. Hiervoor ontwikkelen wij statistische modellen op basis van wiskundige technieken. Assensia draagt bij aan het verbeteren van het rendement van uw bedrijf.

Ons doel: uw doorlooptijden verbeteren en de effectiviteit van uw dossierbehandeling verhogen.

Assensia helpt met het stroomlijnen van processen door zeer gedetailleerd inzicht te geven in de looptijden en de effectiviteit van uw dossierbehandeling. Wij zijn bekend met de complexiteit van uw bedrijfsprocessen. Onze maatwerkoplossingen stemmen wij daar volledig op af.