Samenwerken via portals en interfaces

U werkt samen met uw klanten. Assensia heeft een volledig geïntegreerde portal omgeving ontwikkeld voor online samenwerking. Een uniforme online beleving die aangepast kan worden aan uw huisstijl, geïntegreerd met uw eigen data en uit te breiden met apps.

Om de data uitwisseling tussen partijen te versimpelen is dit uitgebreid met interface-software als integraal onderdeel van Assensia On Demand, met name geschikt voor organisaties die zaken doen met Incassobureaus en/of Deurwaarders.

» Opdrachtgeversportal

Het visitekaartje voor uw incassobedrijf . De On Demand klantportal geeft continu inzicht in de actuele zaakbehandeling. Klanten zijn altijd op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen en communiceren met uw klanten is zo heel eenvoudig. Ook kunt u analyses uitvoeren. Gemak is het sleutelwoord.
De klantportal is onderdeel van het platform van Assensia On Demand dat bedoeld is voor meerdere doelgroepen zoals klanten, leveranciers en debiteuren.

» Incassomonitor voor Opdrachtgevers

De Incassomonitor is met name geschikt voor opdrachtgevers die met meerdere externe incassopartners werken. De Incassomonitor verzorgt informatie uitwisseling tussen de incassopartner(s) en de opdrachtgever. Alle opdrachtgever-specifieke informatie van de incassopartners wordt teruggeschreven naar de Incassomonitor. Zowel de opdrachtgever als de incassopartners hebben inzicht in performance benchmarks, afwijkingen, uitval en risico’s.