Altijd en overal inzicht om uw scoringspercentages, doorlooptijden en financiële marges te verbeteren? Dat doet u met Assensia On Demand. Deze online oplossing biedt continu inzicht in relevante gegevens. Maatwerk en specifiek voor uw branche.

Dashboarding en reporting

Met Power Pivot en Power View kunt u snel management-rapportages en dashboards maken en online beschikbaar stellen.

Data
Interfaces

Automatiseer uw gegevens-
koppelingen met uw opdrachtgevers en deur-
waarderspartners door middel van onze data-interface oplossingen.

Analyse
tools

Analyseer grote hoeveelheden verzamelde data. Deze data komt uit systemen, zoals Otho en Euro Dossier en wordt verwerkt in uw analyse-omgeving.

Predictive Analytics

Voorspel het betaalgedrag van debiteuren en de resultaten van uw portefeuilles met onze predictive analytics-oplossingen.

KPI-rapporten

Onze KPI-rapporten zijn geschikt voor het implementeren van performance management en LEAN, gericht op doorlooptijden, scores en financiële KPI’s.

Klantportals

Met portals wordt de samenwerking met uw opdrachtgevers nog efficiënter. Informatie is altijd toegankelijk voor opdrachtgevers en ketenpartners.

Financiële planning en forecasting

Financiële plannings- en rapportage-oplossingen voor het begroten en forecasten van onderhanden werk, brutomarge, liquiditeit en bewaarposities.

Assensia on DemandSchematische weergave Assensia On Demand

Datawarehouse

Assensia On Demand is ontwikkeld met state-of-the-art Microsoft technologie waar data uit databases, zoals Otho en Euro Dossier, wordt verzameld en geprepareerd in het datawarehouse.